Sunmax Marcel Kok
Kraaienhof 10, 6446 DR Brunssum Whatsapp/Tél : +31684446978

Bankrekening:
NL25INGB0007865882 tnv Sunmax, Brunssum

Kvk : 14056813
Btw: NL001814141B34

U heeft 2 jaar garantie, maar met die garantie houd het echt bij ons niet op. Wij kunnen u altijd helpen met zaken als extra buizen, nippels of extra uitbreidingen op u bestaande systeem.

In de winter doet u de verzamelbuizen leeg laten met onze leeglaat dop en spoelt u de solar zwembadverwarming met kraanwater door. Wij staan u jaren met raad en daad terzijde, u bent tevreden en geniet en vertelt het door aan anderen.

Wij versturen met DHL en u krijgt direct de track trace hiervan in uw email waarmee u de zending kunt volgen. De levering is na 1 of 2 dagen, maar meestal de volgende dag bij u.

Over Sunmax

Sunmax is een familiebedrijf welke sedert 1998 bestaat. Marcel word geholpen door Sanne, Michiel en Niels. Marcel, onze specialist, heeft al meer als 20 jaar ervaring en heeft al menig constructie bad gebouwd of opbouw zwembad gemonteerd. Heeft ervaring met het compleet opbouwen van pompinstallaties en het monteren van solar zwembadverwarming op allerlei soorten daken en constructies en kan daarom altijd wel een oplossing bieden.


We geven graag advies via telefoon, maar ook via whatsapp video bellen. Of u stuurt een foto. Wij geven u meteen het beste advies. We zijn er van overtuigd dat iedereen met ons advies het zelf kan.

STUUR BERICHT  Verzending en levertijd
  Retourneren
  Garantie
  Algemene voorwaarden
  Privacy beleid
  Betaalmethodes